Publicerad den

Beröm från kund

Jag är inte mycket för att slå på trumman för mig själv, så jag får bita ihop lite när jag nu återger det mail med beröm jag fick från kunden Göran i Bålsta. Det återges med hans samtycke förstås.

Vill bara ge lite feedback på ditt fina företag Fina skivor. När jag la in beställningen på de sista två skivorna från min lista, såg jag att du även lagt upp Electric Ladyland. Det är skönt att då veta som kund att om den ligger på din sida så är det en bra press och en bra master, förhoppningsvis är det den bästa. Det är skönt att veta att du har gjort jobbet åt mig, att jag själv inte behöver leta på forum eller Discogs vilken version som anses vara bra eller bäst. Jag litar på Fina Skivor och beställer hem den utan att blinka, eftersom den också finns i lager. Fina Skivor blir en kvalitetsstämpel. ”Beställ på Fina Skivor så får du alltid en bra utgåva”. Det är något som jag skulle kunna säga till mina musikintresserade vänner, även om de inte är vinylnördar, och därmed skulle din kundkrets breddas.

Tack, får jag säga. Det är roligt att höra att den ambition jag har med Fina Skivor uppskattas.