Publicerad den

Hello Music Lovers!

På denna sajt kommer jag sälja vinylskivor med fokus på s.k. audiofila utgåvor, dvs skivor som har producerats med extra hänsyn för att få så bra ljud som möjligt. Jag kommer även att sälja en del skivor som kanske inte kan kallas för audiofila, men i sådana fall är det musik som jag gillar och där det inte finns någon audiofil utgåva att tillgå som nypressning. Jag försöker dock alltid hitta det bästa alternativet, om det finns flera pressningar att välja mellan.

Eftersom det här är ett nystartat företag så har jag inte hunnit bygga upp något stort lager än, men om det är någon skiva ni vill köpa som inte finns listad här så är det bara att höra av sig så ska jag försöka ta hem den.

Om ni har synpunkter eller önskemål angående sajten, utbudet eller något annat så vill jag gärna höra ifrån er. Maila på info@finaskivor.se